website element

10More - Jantine de Vroome

Van conceptontwikkeling en pitchen tot het produceren van beeldmateriaal en video's: 10More zorgt met passie voor de begeleiding van het gehele traject!

Na 10 jaar als moderedacteur te hebben gewerkt voor verschillende bladen bij Sanoma B.V., werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij ik ten volle gebruik kan maken van mijn opgedane ervaring en van mijn opleiding Communicatiemanagement met de minor; digitale communicatie. Met 10More richt ik mij op beeldcommunicatie voor marketing en public relations campagnes. Het bedenken van creatieve en innovatieve campagnes, voor on- en offline gebruik. 

Beeldcommunicatie

10More zet merken op een creatieve manier in de markt en bedenkt campagnes en concepten om specifieke doelgroepen te bereiken en betrokkenheid te creëren. Het spreekt voor zich dat digitale communicatie daar een essentieel onderdeel van is. 

Mode & Lifestyle

Natuurlijk ben ik producer & stylist in hart en nieren. Op redactioneel en commercieel gebied maak ik verschillende reportages voor tijdschriften en reclamecampagnes. Door de diversiteit van mijn werk, blijf ik voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en lifestyle. 

Bent u nieuwsgierig naar wat 10More voor u kan betekenen? Ik kom graag bij u langs om kennis te maken.

«««