Branding 'Style Guide'

10More heeft het creatieve concept ontwikkeld voor een magazine met een van de top interieurontwerpers in Nederland: Roderick VosDe Style Guide is gemaakt in opdracht van Art of Life, Fresh Retail en ExPRtease.

Deze Style Guide laat de laatste trends zien op interieurgebied, geïnpireerd op Salon de Mobile 2014 in Milaan. Daarbij wordt prachtig weergegeven, welke orchideeën aansluiten op welke trend. Dit magazine wordt verzonden naar de meest toonaangevende magazines op interieurgebied door Europa. De Style Guide is dan ook beschikbaar in vier talen. Beeldmateriaal kan aangevraagd worden of tijdschriften kunnen zelf orchideeën bestellen voor interieurproducties. Een interview met Roderick Vos, over zijn speciaal voor dit magazine ontworpen design artikel voor de orchidee 'ORGUID', behoorde ook tot de mogelijkheden. 

10More was verantwoordelijk voor het creatieve concept van het magazine, de productie van het sfeerbeeld en een groot deel van de teksten in dit magazine. Ook is er een briefing geweest naar de vormgever van deze Styleguide en heeft 10More erop toegezien, dat dit naar wens van de klant werd uitgevoerd. 

Bekijk de Styleguide op Issuu.com

Vormgeving: Kitty van Stein via Toolkitty

Downloaden van beeldmateriaal: Art of Life

Design Artikel 'ORGUID': Studio Roderick Vos

Voor meer informatie: Lukie Stalenhoef via ExPRtease

Brand Movies

10More richt zich op brand movies die uw merk optimaal weergeven. Brand movies zijn een ideaal medium om een merk te profileren op sociale media en blogs, maar bijvoorbeeld ook in plaats van papieren brochures. Op beurzen wordt steeds meer gebruik gemaakt van brand movies en ook in winkels kom je ze steeds vaker tegen. Denk ook eens aan een bedrijfsfilm op YouTube, om voor uw klanten inzichtelijk te maken wat u allemaal doet. 10More zet verschillende creatieve partners in voor het mooiste resultaat!

Brandmovie Art of Life

Samen met ExPRtease, Prik Productions & Art of Life maakte 10More een brand movie voor de promotie van de 'Orchid Twister', een design etagère ontworpen door Francois Hannes. Deze video ondersteunt de public relations campagne en werd ingezet voor diverse doeleinden, waaronder de vertoning op de Excellent Wonen & Leven beurs. 

Art of Life

Montage & Animatie: Prik Producties 

Fotograaf: Maarten Schets via Pim Thomassen

Lifestyle styling: Maaike van Haaster

Orchideeën styling: Elize Eveleens van Klim Produkties 

Brandmovie PIP STUDIO (vrij werk)

Voor de totstandkoming van de PIP Studio brand movie heeft 10More het creatieve concept ontwikkeld, storyboard en draaiboek gemaakt, styling gedaan en de totale productie begeleid. Deze film is gemaakt als vrij werk. In de film wordt de merkbeleving van PIP Studio optimaal in beeld gebracht.

Marcel van Driel - Fotografie & film

Danielle Mol - Assistent filmer

Romy de Borst & Severine van Donkelaar - Visagie via House of Orange 

Model Josephine - model via Touché Models

Editor - Erik via Experience Unlimited

Met dank aan: Jutka & Riska, Van Dijk & co, Circus Herman Renz, Kringloopwinkel Rataplan en natuurlijk Sivan van Gelder bedankt voor het lenen van de fantastische auto.