20-08-2013

ExPRtease

Creatief Consultant Media & PR-campagnes

Samen ExPrtease werkt 10More aan de ontwikkeling van creatieve concepten voor public relations campagnes. Hiermee bezorgen wij de klant (gratis) on- en offline publiciteit op een orginele manier. Ook verzorgen wij de gehele productie van het beeldmateriaal waaronder video's en fotografie. Samen spelen we snel in op de wensen van de klant met een innovatieve aanpak en mooie resultaten. Vraag maar aan Monuta, Fresh Retail, Art of Life en Francois Hannes. 

16-08-2013

Brandmovie PIP Studio

Conceptontwikkeling PIP Studio Brandmovie

10More maakt scripts, storyboards en draaiboeken voor de PIP Studio brandmovie. De film symboliseert alles waar PIP Studio voor staat. Verpakt in een dromerige film beleef je de PIP-wereld als Alice in Wonderland. 

Brandmovies worden zowel on- en offline gebruikt voor de communicatie rondom een merk. Brandmovies zijn de manier om uw merk meer te maken dan alleen een merk; een beleving, een lifestyle!

 

14-08-2013

MSL Group

Creatief Consultant Media & PR-campagnes

10More werkte samen met MSL Group bij het ontwikkelen van public relations campagnes. Zo maakten wij een orginele en indrukwekkende pitch voor de lancering van een internationale webshop in Nederland. 

Logo 10More
LESS
MORE CONCEPTS