03-12-2013

Marketingplan & Communicatieplan

Op dit moment werkt 10More aan een marketing- en communicatieplan voor een nieuw evenement met producten en/of diensten. 10More werkt daarbij samen met Patty Zomer voor de ontwikkeling van dit nieuwe concept.  Op dit moment kunnen wii daar niet veel over vertellen, maar het is zeker de moeite waard om het in de gaten te houden. Door werkervaring op redactioneel gebied, modekennis en creativiteit te combineren, belooft dit een uitdagend evenement te worden.

03-12-2013

Social Media & Communicatie

Voor Pluk Media een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van documentaires en bedrijfsfilms heeft 10More de sociale media verder ontwikkeld. Onder andere door het maken van een social media plan. Zo ook het plaatsen van berichten op sociale media en het bespreken van de soms omstreden thema's. Ook hierbij is het aangaan van interactie met kijkers een essentieel onderdeel bij sociale media. Hiermee wordt de betrokkenheid van de kijker vergroot en worden thema's waar taboe over heerst bespreekbaar gemaakt. Verder zorgde 10More ook voor alle persinformatie en het benaderen van sleutelfiguren omtrent de uitzendingen op NTR. 

20-08-2013

Marketing & Communicatie

Bij de lancering van dit digitale platform heeft 10More vooral ondersteuning gegeven aan de marketing & communicatie. Het versturen van persberichten, het opzetten van lanceringsacties, contacten benaderen voor advertorials, weggeefacties en het schrijven en implementeren van het sociale media plan.  Zo hebben wij bijvoorbeeld met luchtreclame laten vliegen langs overvolle stranden aan de kust van Nederland om BIG Entertainment in de beginfase meer naamsbekendheid te geven. Dit hebben wij gedaan in samenwerking met CNE Air www.cne-air.nl.

Logo 10More
LESS
MORE COMMUNICATION